Koen Vergeer signeert.
Koen Vergeer signeert. Bilthovense Boekhandel

Max Wereldkampioen bij de Bilthovense Boekhandel

21 december 2021 om 15:01 Autosport

Vergeer volgt Max Verstappen al jaren, kent alle ins en outs van de Formule 1-racerij en beschrijft dit in zijn nieuwste boek ‘Max wereldkampioen’. Vergeer laat je in dit boek het historische Formule 1-gevecht opnieuw beleven. Alle races, inhaalacties, crashes, intriges en natuurlijk de zinderende ontknoping komen aan bod. Ook al weet je dat de wereldkampioen F1 Max Verstappen is, met het boek ‘Max wereldkampioen’ zit je weer op het puntje van je stoel.

BILTHOVEN Koen Vergeer komt uit Bilthoven, is poëzie-kenner en Formule 1-fanaat. Hij schrijft o.a. voor het tijdschrift Formule 1. Van zijn hand verschenen o.a. ‘Le Mans’, ‘MaxMania’ en ‘Zandvoort’. Deze week verschijnt zijn nieuwste boek: Max Wereldkampioen.

ZONDER PUBLIEK Twee weken na de grote overwinning op Lewis Hamilton ligt dit boek (in beperkte oplage) vanaf 22 december bij de Bilthovense Boekhandel. 

Koen Vergeer zou 24 december bij de Bilthovense Boekhandel komen signeren. Ike Bekking, eigenaresse van de Bilthovense Boekhandel: “Als gevolg van de huidige coronamaatregelen is de signeersessie helaas zonder publiek. Een jaar lang hielden Verstappen en Hamilton autosportvolgers wereldwijd in spanning. Niet eerder zag de koningsklasse zo’n intens duel tussen twee topcoureurs. Een absolute thriller met als apotheose een Nederlandse wereldkampioen en een prachtig boek van een lokale auteur. Voor alle Verstappen-fans is Max wereldkampioen het ultieme boek voor onder de kerstboom of tijdens de harde lockdown.

PERSOONLIJKE NOTITIE Bestel je het boek (adviesprijs 15 euro) voor de kerstdagen dan zorgt de Bilthovense Boekhandel er voor dat deze voorzien wordt van een persoonlijke notitie van Koen Vergeer (zolang de voorraad strekt). U kunt kiezen om het boek vrijdagmiddag op te halen volgens een tijdslot of zo snel mogelijk te laten bezorgen. Wees loyaal en koop lokaal!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie