foto: Lia Hoogendoorn
foto: Lia Hoogendoorn

Persberichtje Markt Samen Leuke Dingen Doen De Leijenburgh Bilthoven

Markt Samen Leuke Dingen Doen zaterdag 24 augustus De Leijenburgh Bilthoven

In samenwerking met bewonerscommissie De Leijenburgh en woonstichting SSW organiseert MENS De Bilt deze maand de Markt Samen Leuke Dingen Doen in de Bilthovense wijk De Leijen.

Woont u in De Leijen en bent u op zoek naar iemand om samen iets leuks mee te gaan doen? Kom dan gezellig op zaterdagmiddag 24 augustus tussen 14.00/16.00 uur naar de mooie recreatieruimte van appartementengebouw De Leijenburgh, Van Heukelomlaan Bilthoven. Ook overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Bewoners van De Leijenburgh en medewerkers van MENS De Bilt ontvangen u met koffie/thee en wat lekkers en helpen u op weg. Als u deze middag iemand met dezelfde interesse vindt, maakt u wellicht gelijk een afspraak om bijvoorbeeld samen te gaan fietsen, koffie te drinken, naar jazzmuziek te luisteren, naar de schouwburg te gaan, jeu de boules te spelen, te biljarten, gitaar te spelen, een legpuzzel te maken of samen te fotograferen.

Mocht het deze middag niet lukken, dan kunt u een kaartje achterlaten met uw wensen en/of u komt nog eens langs bij een volgende Markt, elke maand op een andere locatie.

De eerstvolgende Markt Samen Leuke Dingen Doen is zaterdag 28 september 14.00/16.00 uur bij Eetcafé BU!TEN aan de Hessenweg in De Bilt

https://www.mensdebilt.nl/activiteiten/samen-leuke-dingen-doen


 

Meer berichten