Open Huis 7/8 september

Nieuw seizoen KunstenHuis van start

Proef ons aanbod tijdens het Open Huis

 

Een nieuw creatief seizoen staat voor de deur! Start jij met een cursus fotografie of goudsmeden? Of bijvoorbeeld ballet, Afrikaanse dans, theater, musical, muziek- of zangles? Bij KunstenHuis De Bilt-Zeist kun je terecht voor een compleet aanbod aan creatieve cursussen en individuele lessen op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst, voor alle leeftijden. Vanaf komende week staan onze docenten weer klaar om nieuwe en bekende cursisten en leerlingen de fijne kneepjes van hun vak te leren. We verwelkomen je graag!

Open Huis: 7 en 8 september

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod tijdens het Open Huis op zaterdag 7 en zondag 8 september in locatie De Bilt en Zeist. Er zijn open lessen, workshops, demonstraties en optredens in al onze disciplines. Iedereen is welkom om uit te proberen, sfeer te proeven, vragen te stellen en natuurlijk in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Alle activiteiten zijn gratis. Kom gerust een kijkje nemen!

Zaterdag 7 september
10.00 – 12.30 uur: Maak kennis met de Muziekschool | Locatie: De Klinker, Markt 3, Zeist
13.00 – 17.00 uur: Maak kennis met Theaterschool Masquearade. Dansschool EDC en Beeldende Kunst | Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
14.00 – 16.30 uur: Maak kennis met de Muziekschool | Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Zondag 8 september
13.00 – 17.00 uur: Maak kennis met Theaterschool Masquerade, Dansschool EDC en Beeldende Kunst | Locatie: De Egeling, Egelinglaan 2b, Zeist

Nieuwe cursussen

Nieuw bij het KunstenHuis: StreetJazz in Driebergen, Afrikaanse Dans, Afro Bootcamp en Boys Only (Break- & Streetdance) in Zeist en Modern-Jazz voor volwassenen in De Bilt bij Dansschool EDC. Bij Beeldende Kunst is Techlab nieuw, speciaal voor kinderen die houden van techniek en experimenten. De Muziekschool introduceert Premiere en Poppremiere, waar kinderen die beginnen met een instrument, daarnaast ook direct starten in een groep of band. Bij Oude Muziek zijn er nieuwe lessen op luit, traverso, viola da gama en barokhobo. Wil je leren improviseren? Theatersport voor volwassenen zoekt ook nieuwe cursisten! Uiteraard kun je bij alle vier de afdelingen verder terecht voor alle oude, vertrouwde lessen!

Inschrijven

Kijk voor ons volledige aanbod of meer informatie op onze (vernieuwde) website kunstenhuis.nl en schrijf je in!

Noot voor de redactie: voor meer informatie graag contact opnemen met Herma Luiten, communicatie KunstenHuis, hluiten@kunstenhuis.nl of 06-52594947.

Meer berichten