Foto:

Ondernemersborrel

Column Edwin Plug

Vanuit Stichting Vierstee 2.0, waar ik voorzitter van ben, onderschrijven wij het algemeen belang van een goed, levendig en wel georganiseerd ondernemersklimaat binnen Maartensdijk. Om dat ondernemersklimaat een positieve impuls te geven heeft onze stichting samen met de Kring Ondernemers Maartensdijk (KOM) en de Lions (afdeling De Bilt/Bilhoven) de handen ineengeslagen. Vanuit dat samenwerkingsverband organiseren we op woensdag 11 september de eerste "Vierstee ondernemersborrel" voor alle ondernemers van Maartensdijk en omstreken.

Doel van deze ondernemersborrel is, om in een ontspannen sfeer met elkaar kennis te maken en eventuele reeds bestaande banden onderling te versterken. Wie is wie en waar kunnen ondernemers elkaar wellicht vinden om samen te werken. Tijdens deze eerste ondernemersborrel willen we ook kijken of er ook een draagvlak is om in de toekomst vaker dit soort activiteiten te gaan organiseren.

"Wie wordt Biltse ondernemer van het jaar 2019?"

Als speciale gast tijdens de borrel is Diana van Esveld aanwezig. In 2017 is Diana met haar bedrijf "Jouw Werk Uitzendbureau" Biltse ondernemer van het jaar geworden in de categorie "Biltse Starter van het Jaar". Diana zal vol enthousiasme vertellen wat deze prijs haar onderneming gebracht heeft.

Op 11 september zal tijdens de bijeenkomst ook de inschrijving voor "Biltse ondernemer van het jaar 2019" van start gaan. Reinoud van Dommelen van de organiserende Lions club De Bilt/Bilthoven zal daarover meer vertellen. Kent u een Maartensdijks bedrijf dat genomineerd zou moeten worden, dan horen wij het graag. Stichting Vierstee 2.0 ondersteunt de diverse nominaties uiteraard van harte! Maartensdijk kent prachtige bedrijven en het zou mooi zijn als ook in 2019 ondernemers uit ons dorp weer genomineerd worden voor deze prestigieuze "Biltse ondernemer van het jaar 2019" verkiezing.

Deelname aan de ondernemersborrel is gratis voor alle ondernemers en ZZP'ers uit Maartensdijk en omgeving. Graag wel vooraf aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen aan info@vierstee.nl. Aanvang van de borrel op 11 september is om 20.00 uur in de Vierstee, Nachtegaallaan in Maartensdijk.

Hopelijk mogen wij op deze eerste "Vierstee ondernemersborrel" het merendeel van de Maartensdijkse ondernemers begroeten en wordt deze avond de "opmaat" naar een regelmatig terugkerende bijeenkomst. Laten we ook op deze manier met elkaar werken aan een mooi, levendig en onderling positief verbonden Maartensdijk.

Meer berichten