Start nieuw seizoen bij Fraternitas De Bilt

Start nieuw seizoen bij Fraternitas De Bilt

Nu de zomervakantie voorbij is, gaat het nieuwe seizoen bij CSV Fraternitas weer van start.

Bij Fraternitas kan je turnen, dansen, bewegen voor ouderen, wandelen en hardlopen. Voor alle leeftijden is er aanbod. Vanaf 4 jaar kunnen kleuters bij Fraternitas terecht bij de kleutergymnastiek. De nadruk bij deze leeftijdsgroep ligt voornamelijk op spel en beweging. Turnen is er voor jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar en voor 16+ en volwassenen is er recreatief turnen. Fraternitas kent ook een selectiegroep die af en toe deelneemt aan wedstrijden. Naast kleutergymnastiek hebben we op woensdagen voor kinderen van 4 t/m 7 jaar ook een groep kleuterdans. Hierbij staat plezier in bewegen op muziek voorop. Deze les vindt plaats op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur in de gymnastiekzaal van het Lichtruim in Bilthoven. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er showdance. In deze danslessen komen allerlei stromingen op dansgebied aan de orde, zoals jazzdans, musicaldance, conditiedans, show- & streetdance. Wil je dansen maar ook je lichaam fit houden door spiertrainingen een BBB oefeningen, dan is er Bodyfit & Dance of voor 50 plussers (B)lijf fit. Voor 55 plussers zijn er meerdere groepen “bewegen voor ouderen”. In deze lessen wordt elke deelnemer binnen zijn of haar eigen mogelijkheden en niveau uitgedaagd om bezig te zijn met bewegen. Dit alles in een heel prettige en gezellige sfeer waar naast het bewegen ook het elkaar ontmoeten voldoende aanbod komen. De lessen vinden plaats in Bilthoven en in Maartensdijk.

De turngroepen vinden nu nog plaats in de gymzaal aan de Marie Curieweg in De Bilt. Als de nieuwe Regenboogschool gereed is, zal Fraternitas zijn basis vinden in de gymzaal aan de Buys Ballotweg.

Fraternitas biedt ook buitenactiviteiten aan in de vorm van hardlopen (RunFit) en wandelen (WalkFit) voor volwassenen. RunFit is recreatief hardlopen op elk niveau. De beginnende hardloper of juist de ervaren loper, van welke leeftijd dan ook, iedereen is welkom. De trainingen vinden op woensdagavond en zaterdagmorgen plaats. WalkFit is elke week op zaterdagmorgen.

In vrijwel alle groepen is er nog plaats voor nieuwe leden. Kom gewoon eens kijken of doe mee met een proefles. Je bent van harte welkom! Meer informatie over o.a. lestijden en locaties kan je vinden op de website van de vereniging: www.fraternitasdebilt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden