PERSBERICHT pop up psycholoog Utrecht

Op zondag 29 september 2019 staat Vendl Opleiding & Ontwikkelen met een pop-up psycholoog in het bos van Bilthoven. Deze dag is iedereen welkom die kennis wil maken met de provocatieve psychologie, of simpel weg toe is aan een psychologische Apk-keuring. De sessie worden gehouden in een VW-retrostijl bus. Mensen kunnen zich aldaar opgeven voor een korte sessie.

 

Praktisch

De provocatieve Pop-up Psycholoog ontvangt geïnteresseerde op zondag 29 september 2019 in het bos op De Holle Bilt, Landgoed Beerschoten tussen 10:00 en 17:00. Er is een korte intake van 5 minuten en de sessie duurt 15 minuten. Meer informatie kunt u vinden op https://www.vendl.nl/pop-up-psycholoog?rq=pop%20up

 

Over Vendl Opleiden & Ontwikkelen

Psycholoog Adélka Vendl heeft zich gespecialiseerd in de provocatieve stijl. Deze past ze toe in therapie en coaching. Adélka leidt collega's op in deze methodiek, doet literatuuronderzoek aan de KU Leuven naar humor in coaching en is coördinator van onderzoek naar provocatief coachen in de jeugdhulpverlening. In 2011 publiceerde zij haar boek U lijkt me een vrij hopeloos geval. In dit boek adresseert ze de vooronderstellingen in de reguliere hulpverlening die soms leiden tot langere behandeltrajecten. Met provocatief coachen presenteert ze een frisse manier van denken en een andere mindset die hulpverleners in staat stelt om beter hun werk te doen; ze hebben meer plezier, krijgen authentiekere gesprekken en er is veel openheid en humor. Adélka schrijft regelmatig artikelen in verschillende vakbladen over de provocatieve psychologie.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden