collecteopbrengst Prinses Beatrix SpierFonds 2019

Van 8 tot en met 14 september 2019 is er door vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds gecollecteerd in Maartensdijk en Hollandsche Rading. Samen hebben zij een prachtige opbrengst van 1691,31 (waarvan maar liefst bijna 400 door onze twee collectanten in Hollandsche Rading) opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. "De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar en wij willen ze dan ook hartelijk danken voor deze inzet. De collectanten en donateurs maken mede mogelijk dat het fonds in het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren", aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie Prinses Beatrix Spierfonds. Wilt u hier ook aan meehelpen door te collecteren in Maartensdijk of Hollandsche Rading, neem dan contact op met de heer P van Hartingsveldt: telefoon 0346-211238 of pvanhartingsveldt@ziggo.nl. Ook voor vragen hierover.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist, maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken? Doneren kan ook via de online collectebus van het fonds. Ga naar www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus en doneer een bedrag naar keuze voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor alle mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het doel van het fonds is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen, het middel is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Het fonds krijgt geen overheidssteun en is afhankelijk van donaties en de inzet van vele vrijwilligers. De collecte is één van de belangrijkste inkomstenbronnen. Deze is volgend jaar van 7 tot en met 12 september 2020 !

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden