Duurzaamheidsmarkt Oosterlichtkerk

Zaterdag 12 oktober 2019 is er bij de Oosterlichtkerk aan de Eerste Brandenburgerweg in Bilthoven een duurzaamheidsmarkt met tal van duurzame alternatieven. Deelnemers zijn RESATO waterstofauto's, Greenlink zonne-energie, Imker Els Bonten, de Wereldwinkel met duurzame producten, het RecycleLAB, de gemeente De Bilt, Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Emmaus in de recyclekraam, BENG/De Vergroening, recyclekunst van Saskia van Haaften, Bilts Heerlijk en de Oosterlichtkerk met een Groene kerken kraam.

In de filmzaal is er een binnenprogramma met films over klimaatproblematiek en lezingen over duurzaamheid en duurzame alternatieven.

De zondag daarna 13 oktober 2019 is er een themadienst over duurzaamheid in de Oosterlichtkerk met Ds. Rene van den Beld als voorganger en een bijdrage van Reinier van den Berg. Aanvang 10 uur v.m.

Dit alles als onderdeel van het proces binnen deze kerkgemeenschap om zowel Groene kerk al Fair Trade kerk te worden en zo een inspirerende factor van hoop te zijn in deze wereld vol grote uitdagingen en zorgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden