Foto: © Natuurmonumenten - Laurence Delderfield

Persbericht Natuurmonumenten - Inloopavond vrijwilligers

Altijd al vrijwilliger bij Natuurmonumenten willen worden? Kom naar de inloopavond!

Op woensdagavond 16 oktober organiseert Natuurmonumenten een informatiemarkt voor geïnteresseerde potentiele vrijwilligers. Bij de verschillende kraampjes zullen vrijwilligers vertellen over hun werkzaamheden bij Natuurmonumenten.

Bij het bezoekerscentrum werken ruim 70 vrijwilligers op verschillende taken. Als versterking van dit team zijn we opzoek naar:

Gastvrouw-/heer

De Eekhoornzaal van het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek kan gehuurd worden voor zakelijk gebruik zoals workshops en bijeenkomsten. Jij ontvangt de mensen en laat ze de zaal zien. Van te voren zorg je dat de zaal in orde is en er piekfijn uit ziet. Mensen die de zaal huren help je met hun vragen. Na de verhuur maak je de zaal weer op orde.

Jeugdgids

Je gaat op pad met gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, schoolklassen en kinderen van buitenschoolse opvangen. Onderweg laat je ze kennis maken met al het moois uit de natuur. Je laat je inspireren door wat je op die dag tegenkomt. Ook vertel je over het werk van Natuurmonumenten en hoe we bijdragen aan het behoud van de prachtige natuur. Om zo alle kinderen én ouders na een prachtige dag met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Werving en promotie

Op drukke zondagen en tijdens evenementen sta jij paraat om mensen te informeren over Natuurmonumenten. Je bent gastheer/-vrouw en vertelt over de buitenplaatsen en het werk van Natuurmonumenten. Vanzelfsprekend vraag je ook aan onze gasten of ze dit werk willen steunen en motiveer je hen om bij te dragen.

De informatiemarkt wordt gehouden in Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek tussen 19:00 en 20:30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie

Locatie:            Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b, 1243 JJ

's-Graveland.

Voor vragen: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, 035 - 656 30 80

Datum en tijd: Woensdag 16 oktober 2019 van 19:00 uur tot 20:30 uur
Website:           www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden