Locatie Wissel | Informatieavond | 23 okt 2019 20:00 uur | Woningbouw in de Gemeente De Bilt

Door de verwachte grote toestroom naar de bijeenkomst over 'Woningbouw in Gemeente De Bilt' zijn wij genoodzaakt uit te wijken naar HF Witte Centrum (in plaats van Van Miltenburg). Tevens willen wij de uitnodiging ook met nadruk uit laten gaan naar geïnteresseerde niet-leden.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan bent u als lid of als geïnteresseerde alsnog van harte welkom voor de bijeenkomst omtrent het momenteel bijzonder actuele onderwerp 'Woningbouw in de Gemeente De Bilt'.


De afgelopen dagen heeft onze Fractie weder verdere stappen voorbereid om over de ingeslagen weg met het college in debat te gaan. We houden daar uiteraard oog voor onze achterban en breder, alle berokken. Tijdens deze bijeenkomst op de 23ste zullen we het aan de hand van stellingen hebben over: participatiegraad, ambitie, randvoorwaarden & de bredere context.
Wat blijft is dat het een voorwaarde is dat in alle gevallen woningbouw niet ten koste gaat van onze waardevolle natuur en groen.

Woensdag 23 oktober 2019 (20:00 uur)
HF Witte Centrum,
Henri Dunantplein 4,
3731CL, De Bilt.


Individueel aanmelden voor 22 oktober is verplicht
door te mailen naar:

secretaris@vvd-debilt.nl
(Niet aangemeld = Geen toegang)

Ter informatie: Inspraakbijeenkomsten Woningbouwlocatie

De Gemeente De Bilt organiseert over woningbouwlocaties drie inspraakbijeenkomsten. De raadscommissie verdeelt de inspraak over de 13 aangewezen woningbouwlocaties zo evenredig mogelijk over drie avonden:

Maandag 28 oktober voor de locaties: de Abt Ludolfweg en de Henrica van Erpweg in De Bilt, begraafplaats Brandenburg en het Zonneplein in Bilthoven en de Schaapsdrift in Hollandsche Rading

Dinsdag 5 november voor de locaties Bachlaan, Biltsche Meertje, Oranje Nassaulaan en Rembrandtplein in Bilthoven

Dinsdag 12 november voor de locaties Berlagelaan driehoek, Jachtlaan en Sperwerlaan in Bilthoven en de Vijverlaan in Groenekan

De meest actuele informatie hierover vind u op: www.debilt.raadsinformatie.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden