Amy is kameraadje kwijt

Schapie
Schapie (Foto: Maurice van der Wal)

Afgelopen dinsdag (30 oktober) tussen 15.30 en 16.00 uur is Amy (4 jaar) haar kameraadje Schapie verloren. Dit is gebeurd tussen de Hans Memlinglaan en de Rembrandtlaan in Bilthoven.

Amy en Schapie zijn al 2 jaar onafscheidelijk van elkaar. Ze gaan altijd samen op pad. Naar school, op vakantie of gewoon boodschappen doen. Altijd samen. Overdag samen spelen en voor het slapen gaan leest Amy graag nog een boekje voor, zodat Schapie lekker kan slapen. Afgelopen dinsdagmiddag is Amy Schapie verloren. Ze waren met oma onderweg naar de trein, maar kwamen er bij de Rembrandtlaan achter dat Schapie niet meer in de bolderkar zat. Ze zijn meteen omgekeerd om Schapie te zoeken. Helaas was Schapie nergens meer te bekennen. Ook opa en papa zijn dezelfde route meerdere keren gelopen, maar zonder succes. Schapie moet in zo'n 10 minuten tijd door iemand zijn opgeraapt. Amy is sindsdien ontroostbaar en zou graag weten waar Schapie is. Ze heeft veel andere knuffels. Heel veel! "Maar dat zijn 'gewoon knuffels'. Schapie is mijn beste vriend."

Heeft u Schapie gevonden? Óf weet u waar Schapie is? Laat het dan alstublieft weten. U kunt daar een meisje van 4 jaar heel erg gelukkig maken. mdjvanderwal@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden