Intocht Sint Nicolaas De Bilt

Zaterdag 23 november 2019 vindt in De Bilt de jaarlijkse intocht van Sint Nicolaas plaats.

De Sint en zijn Pieten zullen om 13.00 aankomen bij Gemeentehuis "Jagtlust" en ontvangen worden door college van B&W. Omstreeks 14.00 uur zal Sint bij de Planetenbaan aankomen en rond 14.45 zal hij op de Hessenweg zijn. Van daaruit lopen ze naar het oude dorp, naar verwachting komt hij hier om 15.45 aan.

Ook dit jaar neem Sint de Glutenpiet mee naar De Bilt/ Bilthoven, kinderen met een glutenintolerantie kunnen hierdoor ook weer volop meegenieten van het feest.

Sint heeft ons daarnaast de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar de beste tekenaar in De Bilt/ Bilthoven, om de poster van de intocht kleur te geven. Hij wil daarom graag alle kinderen vragen de zwart/witte poster van de Facebookpagina @sintdebilt, te downloaden of op te halen bij Home made by Visser op de Hessenweg 180a. De mooiste tekening zal volgend jaar als poster worden gebruikt. De tekeningen kunnen tot 21 november ingeleverd worden bij Home made by Visser. Sinterklaas zal op de Hessenweg de winnaar bekend maken, die hiervoor ook een te gekke prijs zal krijgen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden