PERSBERICHT Maak jij de mooiste tekening voor Sinterklaas?

Hoor, wie klopt daar kinderen? Woensdag 20 november ontvangen kinderburgemeester Carmen en burgemeester Sjoerd bijzonder bezoek op Jagtlust. Die dag stuurt Sinterklaas tussen 17.00 en 19.00 uur twee Pieten naar de kamer van de burgemeesters. En de week erna komt Sinterklaas zelf…

Alle kleine kinderen uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk en Westbroek zijn uitgenodigd om dan samen met hun ouders of verzorgers hun allermooiste sinterklaastekening te komen inleveren. De kamer van de burgemeesters is dan helemaal in sinterklaassfeer. Voor iedereen is er wat lekkers te snoepen en te drinken.

Cadeautje voor de mooiste

De kinderburgemeester en de burgemeester zullen de mooiste tekening uitkiezen. Als dat jouw tekening is, mag je die donderdag 28 november om 17.00 uur zelf aan Sinterklaas geven. Hij komt dan speciaal voor jou met zijn Pieten naar Jagtlust om je daarvoor te bedanken en een cadeautje te geven. Vraag daarom aan je ouder of verzorger of ze jouw naam en een telefoonnummer duidelijk achterop de tekening zetten. Dan kan de burgemeester je bellen als jouw tekening als mooiste wordt gekozen.

Dus kom woensdag 20 november gezellig met je papa, mama, opa of oma naar Jagtlust en volg de slingers en sinterklaasmuziek de trap op naar boven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden