Gijs van Beurden, (3 jaar) is al druk bezig het maken van een mooie tekening. Potloden, verf alles ligt klaar om een mooie tekening te kunnen maken.
Gijs van Beurden, (3 jaar) is al druk bezig het maken van een mooie tekening. Potloden, verf alles ligt klaar om een mooie tekening te kunnen maken. (FOTO: Els van Stratum)

Een tekening voor Sinterklaas

door Els van Stratum

Spannende dagen voor de jongsten

Burgemeester Sjoerd Potters en Kinderburgemeester Carmen Braak ontvangen op woensdag 20 november twee pieten op Jagtlust. Alle kinderen uit de gemeente De Bilt zijn uitgenodigd om tussen 17.00 en 19.00 uur met hun mooiste tekening langs te komen.

De Bilt - Burgemeester Sjoerd Potters en Kinderburgemeester Carmen zullen samen met de twee pieten de mooiste tekening uitzoeken voor Sinterklaas. En dat wordt vast een lastige opdracht als er veel tekeningen worden gebracht.

De winnaar mag zijn of haar tekening volgende week persoonlijk aan Sinterklaas overhandigen.

Gijs van Beurden, (3 jaar) is al druk bezig het maken van een mooie tekening en gaat deze woensdag persoonlijk brengen naar Jagtlust. Gijs: "Ik heb mijn schoen al gezet en een mooie puzzle gekregen van Sinterklaas. Ik wil nog graag een brandweerkazerne, zonder dak. Als ik later groot ben wil ik politieman worden, samen met mijn zusje Nina (5)."

Intocht Sint

Zaterdag 23 november vindt de jaarlijkse intocht van Sint Nicolaas plaats. De Sint en zijn Pieten komen om 13.00 aan bij Gemeentehuis Jagtlust en worden ontvangen door college van B&W. Omstreeks 14.00 uur is Sint bij de Planetenbaan en rond 14.45 wordt hij op de Hessenweg verwacht. Van daaruit lopen ze naar het oude dorp, naar verwachting komt hij hier om 15.45 aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden