Foto: Aneo Mario Koning

Oh kom er eens kijken....

Sinterklaas heeft de winkeliersverenigingen in Bilthoven Centrum laten weten naar het centrum te komen. Als groot-inkoper van allerlei (cadeau)artikelen gaat Sint zijn voorkeur gelukkig nog steeds uit naar fysieke winkels. De lokale middenstand in Bilthoven draagt hij dan ook nog steeds een warm hart toe. In zijn drukke agenda heeft Sinterklaas zaterdagmiddag 23 november ingepland voor een gezellige winkelmiddag in Bilthoven.

Aankomst Emmaplein

Sint verwacht 23 november rond de klok van 14 uur te arriveren op het Emmaplein. Hij hoopt dat –net zoals vorig jaar- het Emmaplein weer volstaat met grote en kleine fans die hem ook zullen begeleiden op zijn wandeltocht door het centrum en de Kwinkelier. Sint zorgt voor gezellige muziek en diverse, actieve pieten. De ondernemers voor leuke en lekkere acties en activiteiten waaronder gratis poffertjes in de Kwinkelier.

After party met opa piet

Ook opa Piet komt 23 november naar Bilthoven. In navolging van zijn gezellige feestje vorig jaar, organiseert hij dit jaar wederom een after party in de Julianaschool. Iedereen is zaterdag 23 november vanaf 15:30 uur van harte welkom in de Julianaschool. Sinterklaas zal rond 16 uur nog even aansluiten voordat hij aan zijn avondprogramma begint.

Aankomst

Over het vervoersmiddel van Sinterklaas is nog wat onduidelijkheid. Sint heeft een afspraak gemaakt met boer Lammert maar Piet twijfelt of het vervoersmiddel wel een juiste keuze is.

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=1BPBM3n5HOo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1bU7_bcm1GNDeLiNM8EqbhWT0O5RpdVhqOJT2yWLrucDqCLJyHLjO28Co

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden