Noodkreet van Voedselbank de Bilt: schreeuwend tekort aan medewerkers

Het bestuur van Voedselbank de Bilt stuurt een noodkreet rond: door de groei van het aantal afnemers; door de nieuwe manier van werken; en door veranderingen van functies, is er een groot tekort aan medewerkers ontstaan. Op alle plekken in de organisatie is behoefte aan extra menskracht: zowel in uitvoerende als leidinggevende posities op de werkvloer, als in het bestuur en op ICT-gebied.

Gezocht wordt bijvoorbeeld naar een coördinator van het magazijn, medewerkers voor de voedselbankwinkel en magazijn, een organisatietalent voor inzamelingsacties, een bestuurslid, chauffeurs voor de koelbus, beheerder van de website, en gastvrouw of -heer voor de uitgifte (dinsdag en vrijdag). Uiteraard worden nieuwe medewerkers ingewerkt door ervaren collega’s.

Het huidige team bestaat uit 70 vrijwilligers. Gezocht wordt naar medewerkers die van aanpakken houden, die zorgvuldig met mensen, voedsel en informatie om kunnen gaan en zin hebben in een nieuwe uitdaging. Het gaat om vrijwilligersbanen, want binnen de voedselbank wordt niemand betaald. Belangstelling? Laat ons via contact@voedselbankdebilt.nl je vragen en mogelijkheden weten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden