Foto:

Moving Maartensdijk komt weer

column Edwin Plug

De eerste editie van Moving Maartensdijk, afgelopen januari, bleek een schot in de roos. Na dat enorme succes kon het eigenlijk niet anders: er moest een vervolg moest komen. Inmiddels is het bijna zover, want Moving Maartensdijk staat gepland voor 2 en 3 januari 2020.

Moving Maartensdijk is een evenement voor iedereen tussen de 4 en 99 jaar. Maatschappelijke organisaties organiseren samen met diverse verenigingen en clubs twee dagen lang leuke, sportieve en gezellige activiteiten in de Vierstee in Maartensdijk.

Alle voortekenen wijzen erop, dat het weer ontzettend leuk zal worden! Op de webpagina www.vierstee.nl staat een voorlopig programma. Ongetwijfeld komen er nog activiteiten bij! Mocht u als vereniging mee willen doen of heeft u een leuk idee? Informeer dan via info@vierstee.nl naar de mogelijkheden. Er is nog een beperkt aantal mogelijkheden om activiteiten toe te voegen. En hoe breder het aanbod, des te leuker Moving Maartendijk wordt.

Zelf zit ik ook in de organisatie en zou 3 onderdelen graag even apart willen uitlichten. Dit zijn het voetbaltoernooi voor jongeren tot 18 jaar op donderdagavond 2 januari en het black-light volleybaltoernooi en Maartensdijkse Nieuwjaarsborrel, beiden op vrijdagavond 3 januari. Voor het voetbaltoernooi als het black-light volleybaltoernooi moet via de website www.vierstee.nl worden ingeschreven. Dit kan per team (bijv. bedrijfsteam, straatteam, familieteam of verenigingsteam), maar ook individueel. En de Maartensdijkse Nieuwjaarsborrel? Die wordt gewoon heel gezellig! Kom vooral langs om bij te kletsen en samen met anderen een toast uit te brengen op het nieuwe jaar.

Binnenkort zal via www.vierstee.nl en een huis-aan-huis flyer het complete programma bekend gemaakt worden. Houd de website en uw brievenbus dus in de gaten!

Een grote happening als Moving Maartensdijk kan alleen georganiseerd worden dankzij de belangeloze inzet van veel vrijwilligers! Dit zijn de vrijwilligers van Stichting Vierstee 2.0, maar ook veel vrijwilligers van deelnemende verenigingen en clubs. Dat we een dergelijk evenement kunnen organiseren, geeft aan dat de betrokkenheid van de inwoners bij het dorp en zijn verenigingen groot is. En dat is mooi!

We zijn ook blij, dat we diverse ondersteuners gevonden hebben die Moving Maartensdijk financieel ook mogelijk willen maken. Eveneens dank daarvoor!

Als voorzitter van Stichting Vierstee 2.0 ben ik er enorm trots op dat we met elkaar weer zo'n bijzonder evenement kunnen gaan realiseren. Kom allen langs om lekker samen te bewegen en bij te praten met vrienden en bekenden. Rest mij voor nu iedereen fijne feestdagen te wensen. Tot 2 en 3 januari in de Vierstee; het wordt weer een prachtig evenement!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden