Club van 500 Helen Dowling

Bilthoven - Op dinsdag 21 januari opent het Helen Dowling Instituut (HDI) in Bilthoven de deuren voor leden van de Club van 500. Deze netwerkclub bestaat uit particulieren en ondernemers die de stichting een warm hart toedragen. Het HDI biedt psychologische zorg aan kankerpatiënten en hun dierbaren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een kennismaking met de Club van 500 en het werk van het HDI.

Om half vier ’s middags start een gevarieerd programma. Na een inleiding door het HDI gaan aanwezigen op stap met een therapeut van het instituut. Ze krijgen een kijkje achter de schermen in de behandelkamer. Wat gebeurt er achter de doorgaans gesloten deuren? Wat wordt besproken, welke behandelmethoden worden gebruikt? We sluiten af met een korte lezing verzorgd door Gerard Dielessen, algemeen directeur van het NOC*NSF, en een borrel. Heeft u interesse in lidmaatschap van de Club van 500? Stuur een mail naar evenementen@hdi.nl en kom met ons kennismaken op 21 januari!

Jaarlijks vinden enkele duizenden mensen de weg naar psychologische zorg bij het HDI. Bijna 40 therapeuten, stafmedewerkers en 50 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor mensen met kanker en hun dierbaren. Samen met hun behandelaar leren cliënten omgaan met de angst en de paniek, de depressie en de vermoeidheid die zo kenmerkend zijn bij kanker. Met hulp van donaties kan het HDI de professionele zorg geven die het beste is voor cliën­ten in een moeilijke periode.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden