Ekoplaza De Bilt dingt mee naar titel

Voor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche in de spotlights te zetten. Het brede biologische assortiment, de kennis van de winkelier en zijn personeel, de innovaties in het assortiment en de persoonlijke aandacht voor de klant zijn elementen waar de branche echt het verschil maakt en waar de deelnemende winkels op beoordeeld worden.

De Bilt - Ekoplaza De Bilt dingt in deze Biowinkel Awards mee naar de titel 'beste bio groente- en fruitafdeling van Nederland'.

De groente- en fruitafdeling van de biologische speciaalzaak onderscheidt zich niet alleen door het zeer ruime assortiment biologische groente en fruitsoorten, zoveel mogelijk lokaal en uit het seizoen, maar ook door de kennis van het personeel over dit assortiment.

Ook bedrijfsleider Xander Kingma is trots op zijn groente- en fruitafdeling en dingt daarom mee naar de beste bio groente- en fruitafdeling van Nederland. Naast beste bio groente- en fruitafdeling kent de Biowinkel Awards nog 5 categorieën: beste bio broodafdeling, beste bio kaasafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio drogistafdeling en beste bio slagerij.

Deelnemende winkels bepalen zelf binnen welke categorie zij mee willen dingen naar de landelijke eerste, tweede of derde prijs.

Vanaf begin januari kunnen klanten van Ekoplaza naar de website www.biowinkelawards.nl gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst kan de klant laten weten hoe zij hun favoriete winkel beoordelen. Iedereen die een review invult maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket.

De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er eerste, tweede of derde in een categorie worden. In totaal zijn er dan achttien winnende winkels die op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt.

"Een brancheverkiezing is bij uitstek een manier om actief naar buiten te brengen waar wij als biologisch speciaalzaakbranche het verschil in maken.", zegt Joyce van den Bos van de Biowinkelvereniging, organisator van deze verkiezingen. "Het diepe assortiment bijzondere biologische producten, de service van de winkelier en de kennis over zijn assortiment laten zien dat de winkel met recht een speciaalzaak is in biologisch en dus dé plek is waar je terecht kunt voor al je biologische boodschappen."

Draag jij de biologische speciaalzaakbranche ook een warm hart toe, ga dan nu snel naar www.biowinkelawards.nl en check of jouw favoriete bio winkel meedoet met de Biowinkel Awards. Laat hier voor 15 februari 2020 je review achter en maak kans op een heerlijk biologisch cadeaupakket.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden