Activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie.
Activiteiten voor kinderen in de voorjaarsvakantie. (Foto: )

Geen School, Wel Kunst

Heb je tijdens de voorjaarsvakantie zin om met leeftijdsgenootjes ceatief bezig te zijn? Lekker zingen, dansen, kunst maken en leuke dingen te gaan doen? Kom dan naar Het KunstenHuis! In de voorjaarsvakantie organiseert KunstenHuis De Bilt-Zeist weer twee fantastische workshopdagen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

De Bilt - Op dinsdag 25 februari kan je bij het KunstenHuis komen zingen, dansen en allerlei andere leuke creatieve activiteiten volgen. Tijdens een workshopdag volgen de kinderen tussen 9 en 15 uur een route door het KunstenHuis, waar ze vier workshops krijgen aangeboden, verdeeld over de vier disciplines van het KunstenHuis: muziek, dans, theater en beeldende kunst.

De dag belooft een creatief feestje te worden voor alle deelnemers. Inschrijven kan via de website; wees er snel bij, want er is beperkt plek. Locatie: Het Lichtruim, Planetenplein 2 in De Bilt. Kosten: € 35,- per kind, inclusief snack en limo (lunch zelf meenemen).

Aanmelden: kunstenhuis.nl/geen-school-wel-kunst-tijdens-de-voorjaarsvakantie/. Voor ieder kind moet een apart ticket gekocht worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden