De Biltse Streekmarkt, één van de lokale duurzaam-voedsel-initiatieven. Foto: Els Bonten
De Biltse Streekmarkt, één van de lokale duurzaam-voedsel-initiatieven. Foto: Els Bonten (Foto: Els Bonten)

In gesprek met boeren en burgers

Ontmoet boeren, burgers en buitenlui uit De Bilt. Luister, praat en denk mee over lokaal, gezond en eerlijk eten. Wat doen inwoners van de gemeente De Bilt al op het gebied van lokaal en milieuvriendelijk geproduceerd voedsel? Hoeveel duurzame voedselproducenten zijn er eigenlijk in onze gemeente?

Laat u inspireren door het verhaal van Willem Lageweg, inwoner van De Bilt en initiatiefnemer van de Transitiecoalitie Voedsel, die zich helemaal inzet voor de omslag naar een duurzaam landbouw- en voedselsysteem.

Laat u meenemen door de verhalen van lokale voorlopers zoals Christianne Hennipman van Boerderij De Bonte Parels en Margo Boogaard van Bonbon Margo. Hoe werken zij aan voedsel wat geteeld is met aandacht voor mens, dier en aarde? Ga in gesprek met elkaar over wat er nodig is en wat we zelf willen doen.

Deze ontmoeting, die door Stichting Biltsheerlijk georganiseerd wordt, vindt op 17 maart om 19.30 uur in de Oude Raadszaal (Mathildezaal) van het gemeentehuis, Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven plaats. Aanmelden via info@biltsheerlijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden