Foto:

Wie heeft de mooiste hond?

De Verkiezing van de Mooiste Hond 2020 is op zoek naar de mooiste honden van Nederland. Baasjes kunnen vanaf nu hun mooiste hond aanmelden en maken daarmee kans op de titel 'Mooiste Hond van de gemeente De Bilt' of misschien zelfs wel van heel Nederland. Aanmelden kan via www.mooistehond.nl. Vanaf 17 maart kunnen inwoners van de gemeente De Bilt stemmen op de genomineerde honden, die daarmee kans maken op felbegeerde titels.

De titels worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar.

Op donderdag 23 april 2020 worden de gemeente en provinciewinnaars bekend gemaakt. De verkiezing van de Mooiste Hond 2020 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 3 mei afgesloten met een spannende finale.

De provinciewinnaars strijden dan tegen elkaar om de titel 'Mooiste Hond van Nederland' en worden beoordeeld door een deskundige jury. Aan alle gemeentewinnaars wordt tijdens het evenement een certificaat uitgereikt.

Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event. De publieksverkiezing wordt gefaciliteerd door Vote Company.

Meer Informatie: www.mooistehond.nl/verkiezing?


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden