Danny Visser bij het SSW kantoor aan de Waterman in Bilthoven.
Danny Visser bij het SSW kantoor aan de Waterman in Bilthoven. (Foto: Hans Lebbe)

Nieuwe bestuurder Woonstichting SSW

Sinds 1 maart 2020 is Danny Visser de nieuwe directeur-bestuurder van Woonstichting SSW in Bilthoven. Hij volgt daarmee interim-bestuurder Theo Stubbé op die deze functie waarnam na het vertrek van Jessie Bekkers-van Rooij.

Bilthoven - Danny Visser heeft de afgelopen negen jaar gewerkt bij Woondiensten Aarwoude. De laatste jaren was hij daar directeur-bestuurder. Eerder deed hij ervaring op bij een gemeente en in de commerciële vastgoedwereld. Hij studeerde vastgoedkunde, bestuurs- en organisatiewetenschappen en civiel recht. Danny: ”Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij SSW en ga me hier ongetwijfeld snel thuis voelen. De Bilt is voor mij bekend terrein. Er liggen bij SSW mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming, nieuwbouw, wijkvernieuwing en leefbaarheid in de wijken. Samen met de collega’s, huurders, de gemeente en maatschappelijke partners ga ik me de komende jaren inzetten voor concrete resultaten.”

Harrie Bosch, voorzitter Raad van Commissarissen SSW: “Wij zijn heel blij dat we een enthousiaste nieuwe bestuurder hebben gevonden voor SSW. Danny is een verbinder met hart voor de volkshuisvesting en we hebben er vertrouwen in dat hij met oog voor de medewerkers, huurders en samenwerkingspartners onze ambities gaat waarmaken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden