Een pallet met 876 pakken DE koffie voor de Voedselbank
Een pallet met 876 pakken DE koffie voor de Voedselbank (Foto: Angela Hagen)

DE waardepuntenactie geslaagd

Afgelopen december hebben Lionsclub Utrecht Kromme Rijn en Lionsclub Bilthoven 2000 een inzamelactie georganiseerd. In verschillende winkels in de gemeente De Bilt konden DE waardepunten en vreemd en oud geld worden ingeleverd.

De Bilt - In de afgelopen weken hebben de leden van deze Lionsclubs vele uren besteed aan het tellen van de ingezamelde punten.

Er zijn in onze gemeente totaal 417.449 punten overhandigd aan Voedselbank De Bilt. Deze waardebonnen zijn ingewisseld bij Douwe Egberts, die er 876 pakken koffie voor heeft gegeven.

Voedselbank De Bilt is heel blij met dit resultaat. Koffie bederft niet snel en daarom is het maar sporadisch beschikbaar bij de Voedselbank. Terwijl de klanten heel blij worden van een pak koffie.

Naast de koffiepunten is ook ruim dertig kilo oud en vreemd geld ontvangen. Hiermee kunnen circa honderdvijftig staaroperaties in derdewereldlanden worden uitgevoerd.

Lionsclub Bilthoven 2000 en Lionsclub Utrecht Kromme Rijn danken iedereen die DE waardepunten en/of oud en vreemd geld heeft gedoneerd!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden