Vrijwilligers én initiatieven gezocht in coronatijd
Vrijwilligers én initiatieven gezocht in coronatijd (Foto: pr)

Vrijwilligers én initiatieven gezocht in coronatijd

De Bilt - De maatregelen rondom het coronavirus zijn in korte tijd flink aangescherpt. Onder deze druk ontstaan ook de mooie initiatieven in De Bilt en landelijk. Er is veel creativiteit en saamhorigheid! De Vrijwilligerscentrale is er ook in deze roerige tijden om vrijwilligers, initiatieven en maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Juist nu zijn de netwerken van vrijwilligersorganisaties in hun contacten en vertrouwde relaties van vrijwilligers met kwetsbare mensen super belangrijk! Zij bundelen de initiatieven op de website en waar mogelijk kijken ze waar de initiatieven aan elkaar kunnen knopen. De vacaturebank is een plek waar maatschappelijke organisaties hun vacatures kunnen plaatsten in deze coronatijd.

Het kan zijn dat er veel, soms oudere, vrijwilligers hun werk hebben moeten staken. De Vrijwilligerscentrale helpt graag om deze gaten weer op te vullen in deze crisis.Vrijwilligers die zich willen inzetten om zo goed mogelijk anderen bij te staan, juist nu, kunnen op deze manier gericht kijken waar ze zich voor willen aanmelden.

Ook graag vrijwilligerswerk doen? Of heeft u een mooi initiatief? Meldt u zich dan bij de Vrijwilligerscentrale.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden