Het brengen van de maaltijden door Tafeltje Dekje gaat ook in deze tijd van corona gewoon door. (Foto: pr)
Het brengen van de maaltijden door Tafeltje Dekje gaat ook in deze tijd van corona gewoon door. (Foto: pr) (Foto: )

Tafeltje Dekje gaat door ... vooral nu in deze coronaperiode

Tafeltje Dekje levert warme, koel- en vriesverse maaltijden aan de kwetsbare bewoners van de gemeente De Bilt. Deze dienst gaat ook n deze coronatijd door.

De Bilt - De rijders van Tafeltje Dekje gaan elke werkdag rond twaalf uur op pad om warme maaltijden rond te brengen. Zij blijven dit trouw doen, met inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen. Juist nu is de komst van de rijder van Tafeltje Dekje voor veel ouderen een welkome onderbreking van de dag.

Ook de rijders met de vriesverse maaltijden trekken er elke maandagochtend op uit om deze maaltijden bij de klanten thuis te brengen. Zo nodig kan een beroep worden gedaan op de vrijwilligers van MENS.

Bij het afleveren wordt gesproken over eventuele problemen die de thuiszittende klant in deze coronaperiode ondervindt en wordt met de hulp van de medewerker op kantoor van Tafeltje Dekje geprobeerd een oplossing te vinden.

Tafeltje Dekje levert warme, koelverse en vriesverse maaltijden in de kernen De Bilt en Bilthoven. In de andere kernen, Westbroek, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading worden alleen vriesverse maaltijden geleverd.

Uit het bovenstaande blijkt dat niemand, voor wie koken een probleem is, in de gemeente in deze coronatijd zonder maaltijd hoeft te leven.

Meer informatie over Tafeltje Dekje in De Bilt, bel dan naar 030-2288000 of bezoek de website: www.tafeltjedekje-debilt.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden