Foto:

Het wordt gezelliger winkelen in De Bilt

De Bilt - Afgelopen jaar was er tot grote teleurstelling van zowel de bezoekers als ondernemers geen feestverlichting op de Hessenweg en Looydijk. Een failliete leverancier, technische en externe problemen waren er de oorzaak van dat de ondernemersvereniging geen verantwoorde aankoop kon doen.

De ondernemersvereniging wil van dit jaar hét jaar van gezellig winkelen maken in het mooie centrum van de Bilt. Allereerst komen er hele mooie hanging baskets vol met mooi bloeiende Surfinia van half mei tot en met oktober.

Ook duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel in centrum de Bilt. In oktober worden er energiezuinige lantaarnpalen geplaatst, met heldere ledlampen. Duurzaam en milieuvriendelijk. En bovendien door een betere aanlichting van weg en fietspaden een veiliger verkeersbeeld.

En dan komt de weg vrij voor een prachtige sfeerverlichting. De gehele Hessenweg/Looydijk zal versierd worden met mooie lichtornamenten in de nieuwe lantaarnpalen. Natuurlijk ook led voor een duurzamer winkelgebied.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden