Afgelopen zaterdag kregen de spelers en speelsters uit de E en de D al een eerste clinic van selectiespelers.
Afgelopen zaterdag kregen de spelers en speelsters uit de E en de D al een eerste clinic van selectiespelers. (Foto: Jasper van Rooijen)

Ook niet-leden nu welkom om bij NOVA te sporten

Inmiddels trainen de jeugdteams van NOVA alweer drie weken met de corona-maatregelen. NOVA wil nu ook niet-leden verwelkomen en organiseert zaterdag 23 mei trainingen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Bilthoven - Verschillende sportclubs zijn weer open in de gemeente De Bilt. Dat betekent dat veel kinderen weer kunnen sporten. Echter, niet alle kinderen zijn lid van een sportvereniging en sommige kinderen beoefenen een sport waarvan nog geen trainingen mogen plaatsvinden. NOVA wil ook deze kinderen graag helpen om weer te kunnen sporten.

Daarom organiseert NOVA zaterdag 23 mei trainingen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen die in groep 1 tot en met 3 zitten, kunnen van 11.00-11.45 uur meedoen met de Kangoeroes, de jongste leden van de club. Voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 wordt er ’s middags van 12.30-13.30 uur een clinic georganiseerd. Hier doen spelers uit de E en de D van NOVA ook aan mee.

Zit uw kind op de basisschool en lijkt het hem/haar leuk om zaterdag te komen korfballen bij NOVA? Geef uw kind dan op via ‘Sjors Sportief – Veilig Sporten’ of stuur een mailtje met de naam, leeftijd en groep van uw kind naar tc@kvnova.nl. Zie verder ons corona-protocol op www.kvnova.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden