Manon voor de Ibiza-markt pop up, Kwinkelier 52 in Bilthoven .Photo credits Saskia Godschalk.
Manon voor de Ibiza-markt pop up, Kwinkelier 52 in Bilthoven .Photo credits Saskia Godschalk. (Foto: Saskia Godschalk)

Manon opent pop up store Ibiza-markt

Winkelcentrum de Kwinkelier heeft er een nieuw initiatief bij. Immers de in De Bilt geboren en getogen Manon is in het winkelcentrum Ibiza-markt een pop up Ibiza-store begonnen. De winkel van Manon zal tot eind augustus geopend zal zijn.

Bilthoven - Ibiza-markt is een initiatief van de in de Bilt geboren Manon. Met haar eventbureau Hip and Happy events organiseert zij onder andere hippe markten waarmee zij samen met een groep ‘moderne’ hippies sinds 5 jaar door het land trekt. “In verband met het coronavirus en de daardoor getroffen maatregelen zijn er dit seizoen helaas geen Ibizamarkten meer mogelijk en zit een reisje naar Ibiza er voorlopig ook niet in”, aldus Manon. De tijdelijke Ibiza-markt pop-up store in de Kwinkelier biedt weer perspectief en een win-win situatie voor alle partijen.”

In deze zomerse winkel gaan diverse bedrijven en merken rouleren en wordt een mix aan Ibiza- en Bohemianstijl fashion, accessoires, sieraden en lifestyle producten verkocht. De Ibiza-markt pop up is vooralsnog open van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. “Ik sluit niet uit dat we meerdere dagen open gaan, gezien de enthousiaste reacties op onze aankondiging en tijdens de proefopenstelling zaterdag jongstleden. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om de winkel in te richten. Omdat je niet naar (een) Ibiza(markt) kunt, brengen we een stukje Ibiza naar Bilthoven. Geen Ibiza-vakantie, -markt, -festival maar wel die typische Ibizasfeer en -beleving in een modern en sfeervolle pand in het vernieuwde gedeelte van de Kwinkelier.”

Winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven ondergaat momenteel een volledige metamorfose. In zes aaneengesloten bouwfases wordt het winkelcentrum getransformeerd in een nieuwe, levendige ontmoetingsplaats voor jong & oud met een divers aanbod van winkels. Anno mei 2020 zijn er 3 bouwfasen gerealiseerd en zijn er afgelopen periode meerdere nieuwe winkels geopend. Voor meer informatie over de vernieuwing kijkt u op www.dekwinkelier.nl.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden