Foto: ©hipandhappyevents.nl

BOHO Fiësta maakt van jouw zomer een feestje

Omdat veel mensen deze zomer, naar alle waarschijnlijkheid, thuis zullen blijven is er in winkelcentrum de Kwinkelier in unit 11 recent BOHO Fiësta geopend. BOHO Fiësta maakt van jouw zomer in Nederland een feestje middels creatieve workshops, kinder- en vriendinnenfeestjes en teamuitjes in bohemian style. Tevens zullen er gedurende de zomerperiode wisselende bedrijven met zomerse producten op meerdere vrijdagen e/o zaterdagen hun intrek nemen in hetzelfde pand.

BOHO Fiesta staat voor gezelligheid, vakantiegevoel en leuke, zomerse herinneringen. Vanwege de coronamaatregelen in kleine setting en conform de RIVM-richtlijnen. Het standaard aanbod van workshops bestaat uit een dromenvanger maken, een boho tuinbordje/ driftwood sign schilderen en ibiza armbandjes + tas/sleutelhangers maken. De activiteiten begeleiders van BOHO Fiësta hebben ruime ervaring met het organiseren van (creatieve) activiteiten en events voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven vernieuwt en verandert momenteel in 6 aaneensluitende bouwfasen in een levendige ontmoetingsplaats voor jong & oud waar winkelen, boodschappen, ontmoeten en ontspannen centraal staan. BOHO Fiësta maakt onderdeel uit van deze transitie.

Wil je deze zomer iets feestelijk en creatiefs ondernemen met een leuk aandenken aan de zomer van 2020? Alleen, samen met je vriendinnen, collega’s, buurtgenootjes of zussen? Of zoek je een leuke kinderactiviteit waar jouw dochter of zoon aan kan deelnemen of een compleet programma voor een feestelijk en creatief kinderpartijtje? BOHO Fiësta in de Kwinkelier is the place to be! Stuur een e-mail naar info@hipandhappyevents.nl voor meer informatie of informeer in de Ibizamarkt pop up store naar de mogelijkheden en kosten. Zowel de Ibizamarkt pop up als BOHO Fiësta zijn gevestigd aan het vernieuwde Kronkelpleintje op nr 52 en nummer 11.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden