Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar.
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. (Foto: )

Mama Lokaal Bilthoven gaat weer open

Redactie

'We gaan weer voorlezen, zingen en knutselen'

Ouders voor ouders

Op woensdag 8 juli gaat Mama Lokaal in de Bibliotheek Bilthoven weer open. En dat wordt vast een feestje. Logisch want sinds de corona-uitbraak is ook het ontmoetingsmoment van moeders geschrapt. De maatregelingen rondom het Covid-19 virus zijn dusdanig versoepeld dat Mama Lokaal weer open kan.

Bilthoven - "We gaan weer voorlezen, zingen en knutselen. En we vieren dat Mama Lokaal in april 2 jaar actief is in Bilthoven. Daarom trakteren wij vandaag ook met lekkers voor de kinderen en de ouders", aldus de organisatie. Uiteraard worden daarbij de RIVM-coronamaatregelen in acht genomen

Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal!?Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden.

De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek worden er ook speciale gasten zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge uitgenodigd. Maar eigen ideeën of verzoekjes zijn bij Mama Lokaal altijd welkom.

Mama Lokaal Whatsapp

Sinds kort heeft Mama Lokaal voor Bilthoven ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden