Samen houden we De Bilt sportief schoon!
Samen houden we De Bilt sportief schoon! (Foto: Anke Hazeleger)

Sportief zwerfafval rapen kan weer

Met het project Plog it Up De Bilt kun je zowel in groepjes als individueel aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Dit project wordt ondersteund door Nederland Schoon en Gemeente De Bilt, georganiseerd door initiatiefneemster Anke Hazeleger. Met dit project creëren we bewustwording en maken we zwerfafval rapen leuk! Daarnaast maken we het zinvol, omdat het afval geregistreerd wordt tijdens de activiteiten.

De Bilt Op 25 juli gaan we gezellig in groepjes plandelen (wandelend afval rapen) vanaf station Bilthoven om 15:00 uur. Op 15 augustus gaan we ploggen (joggend zwerfafval rapen) om 15:00 uur vanaf het RecycleLAB, Kwinkelier 18 in Bilthoven. Het plandelen is geschikt voor alle leeftijden, ook voor kinderen. Het ploggen is geschikt voor alle niveaus, ook voor beginners en mensen die nog nooit hardgelopen hebben. 

Iedereen is welkom om mee te doen. Alle opruimmaterialen zijn aanwezig en er zitten geen kosten verbonden aan de clinics. Je kunt elke maand meedoen.

We gaan een uurtje opruimen en daarna is het mogelijk om onder het genot van een kopje koffie na te praten met elkaar.

Doe je mee? Meld je aan via de website: www.sportiefinhetgroen.nl of stuur een mailtje naar plogitup@sportiefinhetgroen.nl

Ga je liever individueel aan de slag in jouw eigen buurt? Dat kan met het plogpakket, hier kun je eenmalig of structureel mee aan de slag. Dit is tevens via de website aan te vragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden