Biga Groep viert 10 jarig bestaan


Het cateringteam voorziet het team op de Thorbeckelaan van koffie en gebak
Het cateringteam voorziet het team op de Thorbeckelaan van koffie en gebak

Biga Groep viert 10 jarig bestaan

Het succesvolle sociaal werkbedrijf Biga Groep vierde donderdag 16 juli het 10 jarig bestaan. Alle 550 medewerkers werden in het zonnetje gezet met een gebakje en een presentje. Vanaf 2010 is SWZ veranderd in de besloten vennootschap Biga Groep. 

De Bilt - De vijf gemeenten in Kromme Rijn Heuvelrug zijn alweer een paar jaar aandeelhouder en de goede samenwerking zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering. Directeur Gerhard ten Hove licht toe: ‘’Omdat wij het werk krijgen dat bij ons past kunnen wij optimaal onze werkgeversrol uitvoeren voor mensen die anders mogelijk aan de kant staan. Daar zijn we heel trots op en daar staan we graag eens bij stil. Dus ook de aandeelhouders kregen een presentje’.

Het presentje was echt een verrassing voor mensen. Personeelsadviseur Sylvia van de Leur vertelt: ‘Een feestelijk pakketje waar niemand op gerekend had. 10 jaar Biga Groep dat is niet niks en dat doen we echt samen. Ik ben trots op al mijn collega’s.’ 

Biga Groep is een sociaal werkbedrijf en onderneemt met een maatschappelijke doel als uitvoeringspartner van de Participatiewet voor de gemeenten. Biga Groep begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk door mensen in dienst te nemen of ze te helpen bij hun zoektocht naar een baan bij werkgevers in de regio. Biga Groep geeft maatschappelijk verantwoord ondernemen een gezicht. 

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden