WVT-kinderen dansen de Klokkendans
WVT-kinderen dansen de Klokkendans (Foto: Melanie Scholten)

Optreden kinderdans in Lugtensteyn

De Bilt - Onlangs was er een dansvoorstelling in het Atrium van Woongroep Lugtensteyn. In een vrolijke optocht arriveerden 24 kinderen met hun dansdocent, Leonie Arends en een paar begeleiders en kon het feest beginnen. De kinderen namen de bewoners in hun dansen mee naar landen als Spanje, Griekenland en Bolivia.Het publiek genoot van een programma met afwisseling in dansen en muziek en ook in leeftijd en van solo tot een grote groep.

Het Atrium was een heel geschikte plek voor dit optreden, ook in Corona-tijd, want er was ruimte genoeg voor de toeschouwers en de dansers. Bij de dansen met Isis-Wings kwam deze ruimte goed van pas, de danseressen konden zonder problemen hun vleugels uitslaan en het publiek was ervan onder de indruk.

Ook de aandoenlijke kleuters kregen een warm onthaal en hun dansen zorgden voor vrolijkheid aan beide kanten. En dat was natuurlijk ook de bedoeling van dit initiatief! Tot slot werd er op veilige afstand naar elkaar gezwaaid en werden alle danseressen bedankt met een heerlijk ijsje en veel complimenten en applaus.

Sommige kinderen konden eigenlijk niet kiezen welke dans ze nu het allerleukst vonden om te doen. Ze verheugen zich, net als hun juf, al weer op de lessen na de zomervakantie. De oudere meisjes, van 7 tot 13 jaar dansen op zaterdag bij Leonie in Bilthoven. De jongere kinderen hebben hun lessen elke week bij WVT, Talinglaan 10, om de hoek bij Lugtensteyn. Voor meer informatie: zie de website van WVT of stuur een email naar dansen-leonie@arendsfamily.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden