Foto:

Vakantie- en zomergevoel dichtbij huis

Bilthoven - Voor velen zit een vakantie naar het buitenland er dit jaar niet in. Reden voor winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven om tijdens de zomervakantie elke zaterdag een vakantieland centraal te stellen in het kader van ‘beleef het zomerse vakantiegevoel in onze winkels’. Na België en Italië is het zaterdag 1 augustus tijd voor Spanje.

 Doel van de zomercampagne is om thuisblijvers en regionale vakantiegangers te attenderen op het (vernieuwde) winkelaanbod en hen bewust te maken dat een bezoek aan de Kwinkelier tevens een leuk en gezellig uitstapje is waarbij ze ook producten, merken of smaken uit typische vakantielanden kunnen kopen; dichtbij is het nieuwe ver weg.

 “We willen dat mensen de vernieuwde Kwinkelier op een leuke en gezellige manier (her)ontdekken”, aldus de organisatie. Met gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage, twee terrassen voor een drankje, broodje of ijsje, een verscheidenheid aan nieuwe en vertrouwde winkels om te winkelen en 4.000 m2 supermarkt biedt de Kwinkelier diverse mogelijkheden voor een leuk en relaxt uitstapje. Daarnaast bevindt zich rondom de Kwinkelier nog een ruim aanbod van winkels en horeca.

 Zaterdag 1 augustus staan in de Kwinkelier Spaanse merken, producten en smaakbelevingen centraal. Vanaf ca. 13:00 uur zorgen Spaanse muzikanten voor muzikale gezelligheid. Tijdens het winkelen kan er in en buiten enkele winkels tevens genoten worden van verschillende Spaanse smaken waaronder versgebakken churros.

Over de Kwinkelier

De Kwinkelier transformeert in 6 fasen in een nieuwe winkelbeleving. Drie fasen zijn gerealiseerd en opgeleverd. De afgelopen periode hebben meerdere (nieuwe) winkels zich hier gevestigd. Op korte termijn wordt hier ook nog een delicatessenwinkel aan toegevoegd. Aan het Kronkelpleintje, naast Keurslagerij van Schie, opent in het najaar Hooft by Breunesse. 

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden