Grafiek in de Kelder


Meer dan 50 kunstwerken, van 11 grafische kunstenaars  zijn te zien in KunstindeKelder
Meer dan 50 kunstwerken, van 11 grafische kunstenaars zijn te zien in KunstindeKelder

Grafiek in de Kelder

Litho’s, etsen, houtsnedes, zeef- en sjabloondrukken en tekeningen van 11 vooraanstaande Nederlandse grafische kunstenaars zijn nu te bezichtigen tijdens de expositie ‘Grafiek in de Kelder’ in KunstindeKelder

Bilthoven - KunstindeKelder is een galerie met wisselende exposities van verschillende kunstenaars, een kunstwinkel met bijzondere kunst- en/of gebruiksvoorwerpen en een ontmoetingsplek voor iedereen met een 'kunsthart'. KunstindeKelder is gevestigd in de kelder van de Bilthovense Boekhandel aan de Julianalaan in Bilthoven.

Tot en met 29 augustus is in deze vrij toegankelijke expositieruimte de expositie Grafiek in de Kelder te bewonderen. Meer dan 50 kunstwerken, van 11 grafische kunstenaars uit de stal van Graffa Gallery, brengen de verscheidenheid van verschillende grafische technieken tot uiting. Meerdere exposerende kunstenaars hebben de Nederlandse Grafiekprijs gewonnen of zijn uitgeroepen tot Kunstenaar van het jaar.
 De tentoongestelde collectie is uniek in de zin dat gevestigde galerieën zich vrijwel altijd beperken tot het tonen van een klein aantal werken van één specifieke techniek. De expositie in KunstindeKelder is laagdrempelig en geeft een goed en breed overzicht van toonaangevende grafische kunst.

KunstindeKelder  is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis echter gelden ook hier de RIVM-richtlijnen rondom Covid-19. In de directe omgeving kunt u gratis parkeren. Station Bilthoven bevindt zich op korte loopafstand van de expositieruimte. 

Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden