Het werkboek
Het werkboek (Foto: stichting Lift)
Ingezonden

Lift je leven

  Bijeenkomst

Ben jij klaar voor een duurzame leefstijl?

Intro

Bibliotheek Idea en stichting Lift starten gezamenlijk een pilot van het actieprogramma voor een duurzame leefstijl. De eerste bijeenkomst (van twaalf bijeenkomsten) is op 4 juni a.s.. Alle inwoners van De Bilt mogen zich gratis aanmelden.

Wat is het?

Juist deze tijd waarin we leven, daagt ons uit. Om anders te kijken naar de wereld om ons heen. Om bewuster om te gaan met geld. En om zorg en aandacht te geven aan onszelf en onze gezondheid.

Bibliotheek Idea en stichting Lift vinden het beide belangrijk om de inwoners van De Bilt de kans te geven zich persoonlijk verder te ontwikkelen. Bewustwording over je leven en hoe je daaraan vorm wilt geven past daar goed bij. Daarom start in juni de pilot van het programma Lift je leven.

Meedoen aan het actieprogramma levert je veel op. Je stelt concrete doelen en gaat ermee aan de slag. Je wordt sterker, weet problemen beter aan te pakken. Je wordt je meer bewust van jezelf en je omgeving. Omdat je in een groep samenkomt, leer je ook nieuwe mensen kennen.

Het actieprogramma duurt twaalf weken en wordt begeleid door ervaren coaches Annie Naber en Rianne Smit.

Overzicht

Plaats: Bibliotheek Idea, Planetenplein 2, De Bilt

Datum: 4 juni 2021

Tijd: 14.00-16.30 uur

Prijs: deelname is gratis

Meer informatie en aanmelden: Kijk op www.stichtinglift/nl/debilt voor meer informatie en meld je aan op info@stichtinglift.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden