<p>Ga op zoek naar paaseitjes in jouw dorp.</p>

Ga op zoek naar paaseitjes in jouw dorp.

(Foto: Ouders Lokaal)

Ga mee op paaseierjacht in gemeente De Bilt

  Kinderevenement

Ga je mee Paaseieren zoeken? Dit jaar wordt ook in gemeente De Bilt op 2e Paasdag de Paaseierjacht georganiseerd speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar): Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes!

De Bilt - Mogen de kinderen bij jou langskomen? Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan -via onderstaande linkjes- en plaats op 2e Paasdag (5 april vanaf 08:00 tot 16:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien. Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling.

Klaar voor de Paaseierjacht? We hebben voor gemeente De Bilt speciaal een systeem opgezet via googledocs (klik op onderstaande link). Zo kun je je aanmelden en tevens precies zien wie meedoet in jouw dorp.

Tip: wil je eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie. Voor meer informatie: debilt.ouderslokaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden