Afbeelding
Marit Ulaen

Geslaagde Meet & Match door Samen voor De Bilt

11 april 2022 om 13:29 Mensen

Samen voor De Bilt organiseerde op 7 april een succesvolle Meet & Match, waarbij zo’n 40 vertegenwoordigers van Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties aanwezig waren. Insteek van de bijeenkomst was kennismaken met het betrokken netwerk en onderzoeken hoe men voor elkaar van betekenis kan zijn.

Live ontmoeting
De Meet & Match is het 1e netwerkevenement dat Samen voor De Bilt na twee jaar weer organiseerde, tot vreugde van directeur a.i. Jacqueline Franssens: “Het is fijn om elkaar live te ontmoeten. Natuurlijk hebben we elkaar online of in kleine groepen gesproken. Maar in een grotere bijeenkomst is echt een andere dynamiek.”
De Meet & Match is een netwerkevenement tussen lokale bedrijven, stichtingen, verenigingen, onderwijs en gemeente. Het biedt bezoekers de gelegenheid om oude contacten aan te halen en nieuwe mensen te ontmoeten, juist ook uit een ander werkveld. Intermediair Judith Boezewinkel en collega van Jacqueline, vult aan: “Dat laatste is een meerwaarde van de Meet & Match: kennismaken met andere invalshoeken en meedenken met een vraagstuk. Zo ontstaan er vaak nieuwe inzichten of ideeën. De ongedwongen en positieve sfeer bij de speeddates en borrel hebben bijgedragen aan de vele nieuwe contacten die zijn gelegd. Daarmee was het een geslaagd evenement”.

Te gast bij het KNMI
Samen voor De Bilt was met de Meet & Match te gast bij het KNMI. Jan Rozema, vakgroepmanager Weer & Klimaatdiensten, opende de middag en gaf later een rondleiding over het waarneemterrein van het KNMI. Velen waren niet eerder bij het KNMI geweest dus dat laatste was een mooie bijkomstigheid van de Meet & Match. 

Samen voor De Bilt
Samen voor De Bilt is het netwerk van Maatschappelijke betrokken organisaties. Zij organiseert ontmoetingen tussen Biltse bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ze stimuleert betrokken ondernemen in de gemeente De Bilt en versterkt zo de lokale samenleving.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie