Tijdens de sportactie kun je met één van onze teams meetrainen.
Tijdens de sportactie kun je met één van onze teams meetrainen. (Foto: )

Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij NOVA

  Nieuwsflits

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Hiervoor organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. NOVA neemt ook deel aan de sportactie, dus doe gezellig mee met onze korfbaltrainingen, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al korfbal willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij NOVA via www.proefdesport.nl. Ons aanbod tijdens de sportactie is voor kinderen én volwassenen en bestaat uit onze reguliere trainingen. Zo ervaar je meteen hoe deze verlopen en proef je de sfeer bij NOVA zo goed mogelijk. We nodigen je na de eerste training graag uit om nog een keer mee te doen.

Voor meer informatie over NOVA en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met onze technische commissie via tc@kvnova.nl. Zie ook onze website www.kvnova.nl voor meer informatie over onze club. Zien we je binnenkort?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden