<p>MENS De Bilt organiseert op 2 oktober de jaarlijkse pannenkoekendag in Maartensdijk</p>

MENS De Bilt organiseert op 2 oktober de jaarlijkse pannenkoekendag in Maartensdijk

(Foto: )

Pannenkoeken eten op Nationale Ouderendag

  Nieuwsflits

Maartensdijk, De Bilt – MENS De Bilt organiseert op vrijdag 2 oktober, tijdens de Nationale Ouderendag in Maartensdijk de jaarlijkse Pannenkoeken dag. De dag wordt verzorgd door de vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus en in De Bilt in inloop/doorloop koffie met een wafel.

Op vrijdag 2 oktober zullen zoveel mogelijk mensen in het zonnetje gezet worden. En dat zal dit jaar zeker een welkome verrassing zijn. Twee activiteiten georganiseerd door MENS De Bilt. Vanwege alle Coronamaatregelen kunnen we dit jaar helaas niet gezellig samen eten. Daarom zijn de activiteiten dit jaar iets anders dn u van ons gewend bent.

Maartensdijk: Pannenkoeken afhaal. De vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus houden voor de 5 de keer een pannenkoekendag. Dit jaar een “drive-inn”. Pannenkoeken kunnen tussen 12.30 en 14.00 uur worden afgehaald in Dijckstate, Maertensplein 98. U krijgt 3 pannenkoeken per persoon, met suiker en stroop. Wilt u afhalen dan graag opgeven voor 29 september 0346- 21 41 61/0346- 21 41 95

De Bilt: wafel met koffie doorloop. Tussen 10.30 en 13.30 bent u van harte welkom voor een kop koffie met wafel in Servicecentrum De Bilt, Molenkamp 60.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door vele winkeliers en bedrijven de gemeente De Bilt.


Hans Ouwerkerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden