<p>De zwavelzwam op een Valse accacia (Robinia) Foto Jaap Milis</p>

De zwavelzwam op een Valse accacia (Robinia) Foto Jaap Milis

(Foto: Jaap Milius)

Wandelen langs de paddenstoelen met IVN

  Nieuwsflits

IVN De Bilt organiseert zondag 27 september tussen 10 en 12:30 uur paddenstoelenwandelingen in het Willem Arntsz-bos. Een mooie natuurwandeling die ook nog eens coronaproef is.

De Bilt - De herfst lijkt al vanaf eind augustus te zijn begonnen. Door de extreme droogte laten de bomen veel te vroeg hun bladeren vallen om zo verdamping te beperken. Het bos staat al vol met mooie paddenstoelen die IVN graag laat zien.

We wandelen in groepen van niet meer dan vier personen. Dat is om de RIVM-maatregelen te kunnen waarborgen. Vandaar dat wij vragen u vooraf aan te melden. We beginnen om 10 uur, en elk halfuur start er een nieuwe groep. Duur van de wandeling is circa 1 uur. Bij aanmelding (telefoon) plannen we uw voorkeurstijd van starten. Maximumaantal deelnemers per groep is 4 (of gezinnen van maximaal 5 personen).
Aanmelden kan tot 18:00 uur vrijdag 25 september bij Jan Hoen. telefoon: 06-46960137.
Start: Parkeerplaats Boerderijlaantje tegenover de manege. Te bereiken via hoofdingang Willem Arntszhoeve (Nieuwe Dolderseweg/N238). Alsmaar links aanhouden tot T-splitsing en daar rechts tot aan parkeerplaats aan de linkerhand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden