<p>De Kinderboekenweek is de leukste week van het jaar.</p>

De Kinderboekenweek is de leukste week van het jaar.

Kinderboekenweek in de Bibliotheek

  Nieuwsflits

Bilthoven - Heb jij zin om de werelden van vroeger te ontdekken in de boeken van nu? Kom dan tijdens de Kinderboekenweek (30 sept t/m 11 okt) naar Bibliotheek Idea! Hier kun je van alles beleven en ontdekken rondom het thema Geschiedenis. Doe bijvoorbeeld mee met de stickerspeurtocht bij het boek ‘Hadden de Grieken al raketten’ van Govert Schilling. Kinderen vanaf 6 jaar gaan aan de slag met een opdrachtvel waar/ niet waar vragen rondom leuke weetjes over techniek door de eeuwen heen. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje!

Idea Kinderboekenfeest Bilthoven

Op vrijdag 9 oktober is in Bibliotheek Idea Bilthoven het Idea Kinderboekenfeest! Reis mee door de tijd en beleef de geschiedenis met verschillende workshops. Maak een echte seinsleutel, stap in de boekentijdmachine, knutsel een tijdcapsule voor de toekomst en duik mee in een avontuur van Theater de Toverkist!
Tijd: 15:00-17:00
Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar
Toegang is gratis, graag wel opgeven via ideacultuur.nl/kinderboekenweek VOL=VOL

Idea knutselmiddag Maartensdijk
Op woensdag 7 oktober kun je bij Bibliotheek Maartensdijk gezellig komen knutselen en onder het genot van iets lekkers heerlijk wegdromen in een boek!
Tijd: 14:30-16:00
Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar
Toegang is gratis

Figi Kinderboekenfeest
Ben jij gek op boeken en heb je zin om samen met Tosca Menten in een spannend verhaal van Dummie de Mummie te duiken? Kom dan naar hét Kinderboekenfeest in Zeist! Ontdek de werelden van vroeger en geniet van de nieuwste theatershow Yah Maashi Mon!
Tijd: 13:00 en 15:00
Leeftijd: kinderen van 6 t/m 12 jaar
Toegang: €7,50, tickets via Figi Zeist
 www.kinderboekenfeestzeist.nl

Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl. Het is belangrijk dat het kind of de begeleider bij het afhalen van het pasje een legitimatiebewijs meeneemt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden