Jayda CC op de foto na uitreiking ISO-certificaat
Jayda CC op de foto na uitreiking ISO-certificaat (Foto: Fotograaf JC)

Jayda CC ontvangt ISO-certificaat !

  Nieuwsflits

De Bilt - Deze weekt ontving directeur Monique Verloop van zorgorganisatie Jayda CC uit handen van auditor Rob de Waal van Brand Compliance het ISO-9001 certificaat. ISO is dé wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement en toont aan dat een (zorg)organisatie voldoet aan alle interne en externe kwaliteitseisen.

Monique Verloop is blij en trots met het verkrijgen van het ISO-certificaat. “Het is wederom een mooie stap voor onze nog jonge organisatie. Het is goed dat onze visie en inzet om kwaliteit van zorg voorop te stellen door een externe instantie in de praktijk getoetst is en ook volledig akkoord bevonden is”.

Verloop is in haar nopjes met de zeer positieve waardering die Jayda CC van de auditor kreeg waardoor het certificaat werd verkregen. “Ik wil alle medewerkers van onze organisatie enorm bedanken en complimenteren. Zij zijn het hart van onze organisatie en geven dagelijks met passie ambulante begeleiding aan onze cliënten. Met dit prachtige certificaat als resultaat”.

Het ISO-certificaat krijgt een mooi plekje in het kantoor van Jayda CC aan de Amersfoortseweg 7 in Maarn. Jayda CC biedt ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen in de provincie Utrecht - ook in De Bilt - via de WMO, Jeugdwet of PGB.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden