"Heb geduld met elkaar"

"Heb geduld met elkaar"

  Nieuwsflits

Nu met de coronamaatregelen zal er geen nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Daarom sprak burgemeester Potters de inwoners van alle kernen van De Bilt toe in een online nieuwjaarsspeech.

De Bilt - In zijn nieuwjaarspeech keek de Biltse burgemeester terug op het roerige jaar 2020 met de plotselinge lockdown in maart. "Wanneer het onvoorstelbare ons overkomt, blijken we opeens veel veerkracht in ons te hebben. Dan zoeken we elkaar op en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen doen. Dát is voor mij het bijzondere van 2020: dat we niet verlamd zijn van de schrik." Hij roemt dan ook iedereen die zich zo inzette om er iets goeds van te maken. Verder had de burgemeester ook aandacht voor alle verliezen die zijn geleden: van dierbaren natuurlijk, maar ook een baan of een de gemiste eindmusical.

Tenslotte keek hij vooruit naar aankomend jaar. "Ik wens u – namens het college – een gezond 2021 toe. Een jaar waarin we geduld hebben met elkaar, bereid zijn naar elkaar te luisteren én er voor elkaar te zijn. Ook als Corona voorbij is. We kunnen dat: we hebben er vorig jaar veel mooie voorbeelden van gezien!"

Lees of bekijk de gehele nieuwjaarspeech via de gemeentewebsite: www.debilt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden