Persbericht: GGD regio Utrecht start in Houten met vaccineren zorgmedewerkers

Persbericht: GGD regio Utrecht start in Houten met vaccineren zorgmedewerkers

  Nieuwsflits

Vrijdag start vaccinatie van zorgmedewerkers

Biltse zorgmedewerkers kunnen vanaf vrijdag ingeënt worden in Expo Houten. Deze plek is aangewezen als vaccinatielocatie voor de regio Utrecht.

Regio - Houten is aangewezen als een van de drie locaties, die al op vrijdag starten met de eerste inentingen. In totaal zullen 25 locaties in heel Nederland deze maand beginnen met vaccineren. Zo'n 30.000 medewerkers in de acute zorg ontvangen een uitnodiging voor de COVDI-19 vaccinatie.

Jaap Donker, Directeur Publieke Gezondheid regio Utrecht a.i.: “Wij zijn blij dat we vanaf januari kunnen starten met het vaccineren van zorgmedewerkers van verpleeghuizen. Als GGD hebben we veel kennis en ervaring rond grootschalige vaccinatiecampagnes. Het is een belangrijke stap in de strijd tegen het virus en het beschermen van kwetsbare inwoners in de regio Utrecht."

De locatie Expo Houten wordt alleen gebruikt voor vaccineren. Het is belangrijk om bezoekers van testlocaties en vaccinatielocaties gescheiden te houden.

Heeft u verkoudheidsklachten? Wie zich wilt laten testen op corona, kan een afspraak maken via https://coronatest.nl/ of bel 0800-1202.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden