Zoom-in op woensdag bij Mama Lokaal Bilthoven


<p>Schuif aan bij Mama Lokaal Bilthoven. Foto: Ouders Lokaal</p>

Schuif aan bij Mama Lokaal Bilthoven. Foto: Ouders Lokaal

(Foto: Ouders Lokaal)

Zoom-in op woensdag bij Mama Lokaal Bilthoven

  Nieuwsflits

Elke woensdag kunnen mama’s bij elkaar komen tijden Mama Lokaal Bilthoven. Tot en met woensdag 13 januari is Mama Lokaal alleen online te bezoeken via Zoom.

Bilthoven - Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend (digitaal) binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama’s. Uiteraard zijn papa’s ook van harte welkom bij het Mama Lokaal!

Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema’s.

Help mee

Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Lisette, trotse moeder van vier kinderen en Sasja, trotse moeder van drie kinderen.

Men is nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma’s) die het leuk vinden om samen met Lisette het Mama Lokaal Bilthoven te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar debilt@ouderslokaal.nl..

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar?debilt@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Over Zoom

Via Zoom kun je in groepsverband met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normaal’ Praat Lokaal kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis.

Op woensdag 6 en 13 januari is het Mama Lokaal digitaal bij te wonen. Om in te zoomen zie de website: debilt.ouderslokaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden