Eet Mee organiseert Video-etentjes Weekend


Foto:

Eet Mee organiseert Video-etentjes Weekend

  Nieuwsflits

Van 22 t/m 24 januari laagdrempelig kennismaken met verrassend gezellige video-etentjes  

Nu de lockdown met drie weken verlengd is, krijgen steeds meer mensen het gevoel dat de muren op hen afkomen en dat hun leven stilstaat. Voor iedereen die graag een ander verhaal wil horen of gewoon even gezellig met iemand wil kletsen organiseert Eet Mee van 22 t/m 24 januari een Video-etentjes Weekend. Na aanmelding maakt Eet Mee een match voor een virtueel etentje met een groepje mensen. En bevalt het goed, dan kun je via het Eet Mee platform ook je eigen matches gaan maken.   

Koken voor jezelf, samen aan tafel
De Bilt - Tijdens de lockdown in het voorjaar is men via een online matchingplatform gestart met het aanbieden van video-etentjes. Zo kunnen mensen op een veilige manier samen ‘aan tafel’. Ook al zit je de hele dag al te videobellen, dit is toch anders aldus de deelnemers. Het verschil: je kookt iets lekkers voor jezelf, dekt de tafel gezellig en trekt iets leuks aan. Het voelt daardoor toch een beetje als een uitje. Je zet je laptop of tablet op tafel, logt in en je bent klaar.

Van studenten tot ouderen, van expats tot vluchtelingen, de etentjes trekken een mix van mensen aan. En gemiddeld beoordelen zij de video-etentjes met een acht! “Het is leuk om in deze tijd, waarin ik veel thuis zit, gezellig te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten. Zo voelt het toch alsof je even niet thuis bent!”, aldus een van de deelnemers. En een ander zegt: “Het was gezellig en we hebben veel gekletst”. 

Meedoen met het Eet Mee Video-etentjes Weekend 

Aanmelden kan via de Eet Mee matchapplicatie. Maak een profiel aan en meld je aan voor het Video-etentjes Weekend door op de dag te klikken waarop jij gematcht wilt worden. De organisatie matcht je met een gezellig eetgroepje en houdt rekening met de taal waarin je een gesprek kunt voeren. Het enige dat jij nodig hebt is een tablet of laptop en een Wifi-verbinding. Aanmelden kan tot 20 januari. Zou je wel mee willen doen maar lijkt het je zo ingewikkeld? Neem contact met Eet Mee op, ze helpen je graag met een test.

Kijk op eetmee.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden