ABN AMRO kantoor Bilthoven sluit op 5 maart 2021

ABN AMRO kantoor Bilthoven sluit op 5 maart 2021

  Nieuwsflits

Het ABN AMRO kantoor in Bilthoven, Vinkenlaan 2 sluit per 5 maart 2021. Steeds meer klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken via de ABN AMRO app, Internet Bankieren en Beeldbankieren. Voor klanten is het steeds minder noodzakelijk om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor. 

Bilthoven - Als een kantoorbezoek nodig of gewenst is, kunnen klanten terecht bij het kantoor in Zeist: 2e Hogeweg 38. Of bij één van de andere kantoren in Nederland. Klanten kunnen de voor hen dichtstbijzijnde ABN AMRO kantoren en geldautomaten op de website van ABN AMRO vinden. ABN AMRO-klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Op de website van Geldmaat vinden klanten de dichtstbijzijnde automaten van Geldmaat. 

Op afspraak
Op de kantoren werkt ABN AMRO op afspraak. Als klanten een kantoor willen bezoeken, kunnen ze telefonisch een afspraak maken via 088 - 226 26 35 (gebruikelijke belkosten). Zo ontvangt de bank klanten op het moment dat het klanten het best uitkomt en hoeven ze niet te wachten, De sluiting van het kantoor in Bilthoven heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers. Het kantoorpand wordt verkocht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden