Digitaal maatschappelijk discussie-café over Corona in De Bilt

  Nieuwsflits

De lokale fracties van PvdA en D66 organiseren op woensdag 3 maart een digitale discussieavond over de gevolgen van Corona op De Bilt, nu en in de toekomst. Dit is een vervolg op eenzelfde avond in oktober vorig jaar. Toen namen ongeveer 25 mensen deel aan het gesprek – waaronder vertegenwoordigers van lokale instellingen zoals het Kunstenhuis, de bibliotheek, buurtvereniging WVT en stichting MENS.

De Bilt - Deze keer wordt de inleiding verzorgd door Anne-Mieke Bulters, directeur van basisschool De Werkplaats. Zij zal vertellen hoe de school om is gegaan met Corona en de lock downs. Ook zal zij iets vertellen over de impact op medewerkers, kinderen en ouders.

Erik van Esterik, voormalig raadslid PvdA De Bilt: “We organiseren periodiek een discussieavond over een belangrijk lokaal thema. Zo waren er geslaagde gesprekken over zorg, onderwijs en sport In De Bilt. Nu willen we een vervolg geven aan het onderwerp dat ons allemaal bezig houdt.”

Donja Hoevers, fractievoorzitter D66: “Corona heeft grote gevolgen voor de leefbaarheid en de organisaties in onze gemeente. Wij willen graag over de ervaringen tot nu toe met elkaar van gedachten wisselen, maar ook ideeën ophalen bij de instellingen zelf waar we iets mee kunnen voor de (nabije) toekomst.”

De avond start om 20.00 uur. U krijgt van te voren een internet-link toegemaild. Aanmelden via erikvanesterik@hotmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden